За мен

Казвам се Божана Йорданова и съм интериорен дизайнер и собственик на „Боде Стил“

Над 15 години опит...

Занимавам се с проектиране и ремонт повече от 15 години. Зад гърба си имам множество реализирани проекти, а натрупаният опит през годините ми дава увереност и самочувствие, че мога да се справя с почти всичко в работата си и да намеря най-доброто решение на всеки казус за моите клиенти.

Не правя разлика между малки и големи проекти – влизала съм с еднакво желание за работа, както в 50 квадратни метра таванско помещение, така и в 500 квадратни метра разгъната площ на нови, луксозни обекти.

Съвместната ми работа с професионалисти в областта  – архитекти, инженери, строители, мебелисти, вносители на продукти  за интериора и други подизпълнители, прави  реализацията  на даден проект  осъществима  по възможно най-добрия начин. Работя със страст и ентусиазъм по всеки проект  и винаги влагам максимума, на който съм способна!

Реализирани проекта
0 +
Доволни клиента
0 +

Създавам пространства,

които да отговарят на индивидуалните вкусове и нужди на своите обитатели и ползватели.

Като интериорен дизайнер моята основна цел е да създавам пространства, които да отговарят на индивидуалните вкусове и нужди на своите обитатели и ползватели.  Старая се да намирам перфектния баланс между дизайна и функционалността, защото вярвам, че добрият дизайн подобрява качеството на живот на хората и ги прави по-щастливи.

Проект на дневна зона  в къща етаж 2  гр. София
"Баня на годината" 2019
Дневна

Образование и практика...

Средното си образование завърших с профил „ Изобразително изкуство“, а  през 2005г. се дипломирах в Лесотехнически Университет в София, специалност “Инженерен дизайн / Интериор и дизайн на мебели“ и от тогава това е моята професия, която истински обичам.

Работила съм много,  както по обществени, така и по жилищни интериори, но вторите са голямата ми, истинска страст. Защото  нищо не може да се сравни с вдъхновението, което  получаваш, докато превръщаш едно пространство  в дом. Това е територията, в която  всеки трябва да се чувства най-сигурен, защитен и спокоен. Спецификите на жилищния интериор до голяма степен зависят от неговите обитатели и аз, като интериорен дизайнер винаги се старая да се доближа максимално с проектите си, именно до всеки един от тях.

Най-ценното, което притежавам са страстта ми към дизайна и натрупаният вече професионален опит.

На разположение съм, за да Ви помогна да намерите правилното решение за Вашия интериор, създавайки безопасно, функционално, лесно за поддръжка и красиво пространство,  което да бъде отражение на Вашата индивидуалност.